ειμαστε διαφορετικοι και ιδιοι…..by Ifi

……ναι είμαστε διαφορετικοί εξ όψεως, παιδείας, ανατροφής, μόρφωσης, καλλιέργειας, ενδιαφερόντων τόσο των γονιών μας όσο και δικών μας…….αλλά υπάρχει αυτό το αλλά ….. πιστεύω βαθύτατα ότι μοιάζουμε σε τόσα πράγματα…..

….έχουμε κάποιες μέρες που είναι πραγματικά απαίσιες, στραβές, ανάποδες, αλλά και κάποιες που είναι όμορφες, υπέροχες, καταπληκτικές

…….έχουμε κάποιες μέρες που κυλάνε τόσο δύσκολα και αναρωτιέσαι πότε θα τελειώσουν και κάποιες άλλες που κυλάνε σα το νεράκι και δε θέλεις να τελειώσουν ποτέ….

flyingandlivingcom

…..έχουμε κάποιες μέρες που θυμώνουμε ή είμαστε σε μία διάθεση έτοιμοι για καβγά και κάποιες άλλες που χαμογελάμε τόσο εύκολα σε όλους που τίποτα δεν αφήνουμε να ταράσει την ηρεμία μας….

….έχουμε κάποιες μέρες που πέφτουμε με τα μούτρα σε ότι κάνουμε, ασχολούμαστε, μας ενδιαφέρει και κάποιες άλλες που δυσκολευόμαστε να κάνουμε τα βασικά…..

….έχουμε κάποιες μέρες που είμαστε τόσο μπερδεμένοι και τίποτα δε βγάζει νόημα, ενώ κάποιες άλλες είναι σα να μπαίνουν όλα στη θέση τους απλά και εύκολα….

travelingcanuckscom

…..έχουμε θέματα με τους γονείς μας ή απλώς έχουμε θέματα με διάφορα έτσι απλά…..

……έχουμε μία ψύχωση με το πως πίνουμε τον καφέ μας πως θέλουμε το γλυκό μας το φαγητό μας και ιδίως πότε θέλουμε καφέ και γλυκό και φαγητό….σοβαρά πράγματα για την ισορροπία της μέρας….

….έχουμε κάποιες φορές που θέλουμε να κλάψουμε με οποιαδήποτε αφορμή και κλαίμε και κάποιες που θέλουμε να τσιρίξουμε, αλλά δε βολεύουν οι καταστάσεις….

travelingcanucks1com

……έχουμε κάποιες μέρες που θέλουμε νάμαστε μόνοι, να μη μας μιλάνε…και κάποιες άλλες που αποζητάμε νάμαστε συνέχεια με κόσμο….

…..έχουμε κάποιες μέρες που λέμε ή γράφουμε πράγματα υπερβολικά στους άλλους ή άτοπα ή λανθασμένα και κάποιες άλλες που λέμε τόσο όμορφα ή σωστά πράγματα με τόσο ευκολία….

……έχουμε κάποιες μέρες που θέλουμε στοργή και προδέρμ τόσο έντονα, ένα χάδι, μία γλυκειά κουβέντα, μία αγκαλιά και κάποιες άλλες που δε θέλουμε να μας πλησιάσει κανένας….

xaxorcom

….έχουμε κάποιες μέρες που όπως βλέπεις είναι ίδιες, απλώς μπορεί να μη συμπίπτουν αυτά που νιώθουμε…..γι αυτό πρέπει να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον, να μη κριτικάρουμε με κάθε αφορμή, να αναλογιζόμαστε τους άλλους, να νοιαζόμαστε, να σεβόμαστε, να είμαστε τρυφεροί, να είμαστε ευγενικοί, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι περνάει ο άλλος και ποιές μέρες διανύει…..γιατί τελικά όλοι ίδιοι είμαστε, άνθρωποι με αδυναμίες και ανάγκες, με θετική και αρνητική διάθεση, που μέσα στον κύκλο της ζωής ξημερώνουμε και βραδιάζουμε με τα ίδια και ενώ είμαστε τόσο διαφορετικοί, μοιάζουμε τόσο πολύ……

…γιατί είμαστε διαφορετικοί και ίδιοι συνάμα…..

wordlesstechcom

featured image from photopostsblog.com ,image 1 from flyingandliving.com, image 2 and 3 from travelingcanucks.com, image 4 from xaxor.com, image 5 from wordlesstech.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s