για να ξεκινησει υπεροχα μια μερα….by Ifi

σήμερα θα σας παρασύρω σε μία διάθεση αλλιώτικη……μία διάθεση για να ξεκινήσει υπέροχα μία μέρα αλλά και να είναι μία υπέροχη μέρα……

….σε όλους αρέσουν οι γλυκές κινήσεις, τα όμορφα λόγια, μία μικρή εκπληξούλα, κάτι που να μας αλλάξει τη μέρα, να την ομορφήνει, να της δώσει χρώμα…….και επειδή δεν το έχουμε πάντα, είτε γιατί είμαστε μόνοι μας, είτε μας έφαγε η καθημερινότητα, είτε η εποχή που διανύουμε δεν είναι η καλύτερη μας,είτε ξεχνάμε να είμαστε στους άλλους αυτό που θα θέλαμε να μας κάνουν……….θα αναλάβω αυτό το ρόλο για σας και κάθε φορά που θα νιώθετε ”κάπως” ή θα θέλατε κάτι όμορφο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας θα ανατρέχετε σε αυτή την ανάρτηση για να σας φτιάχνω τη μέρα 🙂 🙂 και μετά εσείς θα κάνετε το ίδιο για σας και για άλλους…..

….ξεκινάμε καταρχήν με μία καταπληκτική ανατολή…μία καινούρια μέρα ξεπρόβαλε και ας την υποδεχτούμε με ευχάριστη, ζωντανή διάθεση έτοιμοι για μία υπέροχη μέρα….

grfreepikcom

….τεντωθείτεεεε καλά και κοιτάξτε έξω από το παράθυρο σας…….και τι φυσικά να πούμε αυτή την ώρα, παρά μία πολύ γλυκειάαααα….

orthodoxy-rainbowblogspotcom

….και πραγματικά σας εύχομαι να είναι πολύ καλήηηηηη!!! …αλλά κοιτάξτε τι σας ετοίμασα……κάτι ευχάριστα απαραίτητο….

videotexgr

….φρέσκο καφέδάκο για να σας παρασύρει με το άρωμα του και να ΄΄ανοίξει” το μάτι αν χρειάζεται …..αλλά όχι σκέτο βέβαια…..

kamelia1972gr

….έκανα κουλουράκια για βουτηματάκια, αλλά και για λίγη γλύκα πρωινιάτικη, μαζί με ένα φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμούλη για βιταμινούλες και να αυξήσει τις αντοχές για τη μέρα….

Freshly squeezed orange juice

….δε θέλω διαμαρτυρίες…ο χυμούλης πίνεται αμέσως για να διατηρήσει τις βιταμίνες του…….για κοιτάξτε στο τραπέζι τι υπάρχει…

flowernetgr

….άφησα ένα πανέμορφο μπουκετάκι για να βάλω χρώμα, αλλά και για να γεμίσω με ευωδιές το χώρο σας…δεν είναι υπέροχα?δέστε στο ψυγείο άφησα ένα μαγνητάκι…….ναι χρειάζεται να το θυμάστε κάθε μέρα….

zazzlecom

…ξέρω η ώρα περνάει, άρχισε να πιέζει ο χρόνος…..οπότε σας στέλνω ένα γλυκό χαμόγελο…..

ilovestylecom

…..και πριν φύγετε ένα πεταχτό από μακριά φιλάκι……

otiaksizeipblogsgr

…..και σας εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέραααααααα…..

featured image from alkyonidesmeres.wordpress.com, image 1 from gr.freepik.com, image 2 from orthodoxy-rainbow.blogspot.com, image 3 from videotex.gr image 4 from kamelia1972.gr, image 5 from backhomeblue.com, image 6 from flowernet.gr, image 7 from zazzle.com, image 8 from ilovestyle.com, image 9 from otiaksizeipblogs.gr

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s